Araçların Arasında Kalan Kadın Yaralandı Çocuğu Kurtuldu.


Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Terminal Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek istediği sırada iki otomobilin arasında kalan kadın yaralanırken çocuğu ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, M.Y. ve S.G. isimli sürücülerin kullandığı 41 U 3387 plakalı otomobil ile 46 EG 735 plakalı otomobil, Terminal Caddesi’nde çarpıştı. Kazada o sırada küçük çocuğu ile yolun karşısına geçmek isteyen 28 yaşındaki F.F. isimli kadın otomobillerin arasında kaldı. Genç kadın. kazada yaralanırken 7 yaşındaki oğlu ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralı F.F.,olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Annesinin yaralandığını gören küçük çocuğu ise görevden dönen Jandarma ekipleri ve çevredeki esnaflar sakinleştirdi.
Araç sürücülerinin yara almadan kurtulduğu kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu yaşandı. Trafik polislerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından araçların kaldırılması ile birlikte trafik de normale döndü.


(İHA)