Kahramanmaraş Elbistan'da fuhuş mekanı olarak kullanılan çift çelik kapılı bir eve polis baskın yaptı.



Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde çift çelik kapılı fuhuş yapıldığı tespit edilen eve polis baskın yaptı. Baskından kaçmak isteyen 1 erkek ve 1 kadın, evin ikinci katından atlayıp kaçmak istedi. Polis evde bulunan 2 kadınla beraber kaçmaya çalışan kadınıda gözaltına aldı.


Elbistan İlçesi Kümbet Mahallesi'nde, geçtiğimiz günlerde de fuhuş mekanı olarak kullanılan bir evi ortaya çıkaran ve mühürleyen  Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ikinci fuhuş baskınını da çift çelik kapılı eve yaptı. Yine Kümbet Mahallesi Devlet Hatun Caddesi'nde bulunan bir evde fuhuş yapıldığını tespit eden ekipler, eve baskın düzenledi.


Saat 22.00'de yapılan baskında evdeki bayanlarla para karşılığı ilişkiye girdiği iddia edilen bir şahısla beraberindeki kadın, ikinci kattaki evin balkonundan sarkarak aşağıya atladı. Toprak zemine çakılan ve ayağı kırılan erkek ile atladıktan sonra kaçan bayan polis tarafından yakalandı. Ayağı kırılan şahıs Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Daha sonra nöbetçi Mahkeme'den arama kararı alan polis ekipleri, çilingir marifetiyle çift çelik kapıyı açarak içeri girdi. Ev içerisindeki yabancı uyruklu oldukları belirlenen 2 bayan, polis tarafından gözaltına alındı.


Yabancı uyruklu 3 bayanın, gerekli işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.