Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden personel için tören düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, teşkilatta tüm personelin eğitim düzeyi ve seviyesi bakımından ülkenin en önde gelen kurumlarından biri olduğunu söyledi. Bu donanım ve inançla görev yaparken polis halk ilişkilerini en üst seviyede tutmalarının teşkilatın insana verdiği değeri ortaya koyduğunu belirten Çelikbilek, polisin halkın güven duygusunu sürekli artan bir şekilde kazandığını ifade etti. Üst rütbeye terfi eden personelin artan sorumluluk bilinci içerisinde hareket edeceklerine olan inançlarının tam olduğunu kaydeden Çelikbilek, terfi eden personele başarılar diledi.

Vali M. Niyazi Tanılır da, polis teşkilatının gücünü yetkilerden aldığını belirterek, varlığının da bir güvence olduğunu söyledi. Polis teşkilatının çağdaki gelişmeleri yakından takip ettiğini de dile getiren Tanılır, uluslararası ilişkilerin yoğun olduğunu vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden personellere rütbeleri takıldı. Yapılan terfilere göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım 1'nci sınıf emniyet müdürü, 3'ncü Sınıf Emniyet Müdürü Saim Gül ve Hasan Basri Can 2'nci sınıf emniyet müdürü, 4'ncü Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Erol ve Mahir Kahraman 3'ncü sınıf emniyet müdürü, Şube Müdür Vekili Emniyet Amirleri Kadir Yırtar ve Durmuş Solak 4'ncü sınıf emniyet müdürü, Başkomiserler Mahmut Duru, Feti Ahmet Turgut, Yakup Kılınç, Hüsamettin Vural ve Togan Çetin de emniyet amiri rütbesi aldı. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim