Mevcut işbaşındaki Yönetimi eleştirince linç edilmek istendi...Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut yönetimi eleştiren bir üye, öfkeli bir grup tarafından kürsüden indirilerek linç edilmek istendi. Oda Başkanı'nın kürsüden uyarısıyla güçlükle kurtarılan üye, salondan çıkarıldı.

Duru Düğün Salonu’nda yapılan genel kurula; MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, MHP İl Başkanı Mehmet Özdemir ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Divanın kurulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gelir gider tablosunun okunmasının ardından divan başkanı, bütçe raporu ile söz almak isteyen bir üyeyi kürsüye çağırdı. Kürsüde yönetim kurulunun aleyhine konuşmaya başlayan adı öğrenilemeyen üyeyi salondakiler ilk önce uyardı. Divan Başkanı’nın, “Sadece bütçe ile ilgili konuşun” uyarısına rağmen eleştirilerini sürdüren üye bir anda kalabalığın arasına çekilerek kürsüden indirildi. Ardından da tekme tokat dövüldü.

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın mikrofonla yaptığı bütün uyarılara rağmen öfkeli kalabalık bu kişiyi linç etmek istedi. Başkanın ısrarlı uyarılarının ardından araya giren bazı oda üyeleri, linç edilmekten son anda kurtarılan üyeyi salondan çıkardı. Başkan Akdoğan, yaşanan üzücü olaydan dolayı herkesten özür dileyerek seçimin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra seçimlere devam edildi. (DHA/ Hürriyet)

35 Bin üyenin Başkanı Akdoğan

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen genel kurulda 35 bin 150 üyeli odanın Başkanlığı’na Ünal Akdoğan tekrar seçildi.

Duru Düğün Salonu'nda yapılan Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu'na, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, MHP İl Başkanı Mehmet Özdemir ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Divanın kurulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

1947 yılından bu yana ilk defa tek liste halinde Olağan genel Kurul yapan şoförler, Başkan Ünal Akdoğan ve Yönetim Kurulu’ndan duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler. Şoför esnafının sorunlarını gündeme getirerek çözüm üretmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Ünal Akdoğan, seçime katılanlara teşekkür etti.

İlk defa tek liste halinde gidilen Genel Kurul sonrası yaklaşık 35 bin üyenin temsilciliği görevi Ünal Akdoğan ve Yönetim Kurulu’na verildi. Akdoğan’ın listesindeki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Salman Çelikadam Mustafa Bekçioğulları Mehmet Yenidoğan Cuma Albayram Bülent Okkan Ökkeş Bal Hayri Canmaya Gökçen Çolak Bülent Okkan (Gaziantep Olay)