Kahramanmaraş Belediyesi’nde 22.5 yıl çalışarak İmar İşleri Müdür Yardımcılığı ile Etüt Plan-Proje Müdürlüğü görevinde bulunduğu belirtilen Veli Çiftarslan, uydu üzerinden yayın yapan yerel Aksu TV’deki ‘Gündem’ isimli programa canlı yayın konuğu olarak katılmaktan vazgeçti.

Aksu TV’nin başarılı Genel Müdürü Turgay Terzibaş’ın hazırlayarak sunduğu ve Pazartesi günü ekrana gelen GÜNDEM isimli programa canlı yayın konuğu olacağı ve belediyede yapıldığını iddia ettiği yanlış icraatları ekrana taşıyacağının anonsları geçen hafta içerisinde 3 gün boyunca yapılan Veli Çiftarslan, 4 Şubat 2008 Pazartesi günü yayımlanan programa çıkmaktan çark etti.

Saat 20.30’daki programa tek başına çıkan ve Çiftarslan ile kendisine ekrana çıkmaması için baskı yaptığını iddia ettiği kesimlere sert eleştiriler yönelten Terzibaş, ‘Her birey sorumluluğunu bilmeli’ başlığı altında şunları kaydetti:

“İzleyicilerimizden kurumum ve Veli Çiftarslan adına özür diliyorum. Kendisi benim odama gelerek programa çıkacağını ve Kahramanmaraş Belediyesi ile ilgili iddialarda bulunacağını söyledi. Fragmanlarda gördüğünüz gibi çekimler yapıldı. Ancak her ne hikmetse telkinler üzerine bu programa çıkmaktan vazgeçti. Bu kişiler şunu çok iyi bilsinler ki; güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekler er ya da geç elbet gün ışığına çıkacak ve hiçbir şey gizli kalmayacaktır.”

Şimdi kent kulislerinde Veli Çiftarslan’ı ekrana çıkmaktan kimlerin ve neden vazgeçirdiği merak edilmeye başlandı. (www.kanal46.tv)