Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanırken, bazı araçlar yoldan çıktı. Hazırlıksız yakalanılan kar yağışı nedeniyle sürücüler çileden çıktı. Bazı sürücüler yoldan çıkan araçlarını kurtarmaya çalışırken, bazıları da kaza yapmamak için araçlarına zincir taktı.

BAKAN KONVOYUNDA KAZA

Gaziantep'te Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri il binasının açılışını yapan Bakan Çağlayan ve Bakan Şahin, ihracatta başarı elde eden firmalara plaket verdi. Ödül töreninin ardından, Bakan Çağlayan ve Şahin, Dedeman Otel'de düzenlenen, galaya katılmak için yola çıktı. Yoğun kar yağışı nedeniyle E-400 Karayolu Şehirgösteren mevkiinde Bakan konvoyunu takip eden sivil polis aracı, kayarak başka bir araçla çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Aynı yolda yüzlerce araç da yolda kaldı. Trafik ekipleri yoldan geçen araçlara zincir takmaları uyarısı yaparken, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri de, yol açma çalışması başlattı. Bakan Çağlayan ve Şahin, hava şartları nedeniyle, galaya katılmadan, uçakla Ankara'ya hareket etti.

PÜREN, GEÇİT VERMEDİ

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde 2 gündür aralıksız olarak devam eden yoğun kar yağışı, dün olduğu gibi bugün de yolların kapanmasına neden oldu. Püren Geçidi'nde dün kapanan ve yoğun çalışmaların ardından trafiğe açılan karayolu, bu akşam yeniden ulaşıma kapandı. Kaygan zeminde yoldan çıkan araçlar, çekici yardımıyla kurtarıldı. (Haberler)