Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında asgari 367 milletvekilinin oylamada hazır bulanması gerektiği şeklindeki açıklamaları ile gündeme gelen Yargıtay Onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu’nun İzmir-Karşıyaka’da oturan oğlu Sinan Kanadoğlu, Mavişehir 2040 sokaktaki dairesinde dün sabah kasasının açık olduğunu fark etti.

Sinan Kanadoğlu, kasa içinde bulunan 2800 dolar (3536 YTL), 2559 Euro (4944 YTL), ölen eşine ait pırlanta kolye, bilezik ve 15 cumhuriyet altınının çalındığını görünce polis çağırdı.

KIZININ DÜĞÜNÜNE HARCAMIŞ

Polis tarafından yapılan incelemede, kasanın anahtarı ile açıldığını görünce hırsızlığı, eve rahat bir şekilde girip-çıkan birisinin yaptığı anlaşıldı. Sinan Kanadoğlu, polise eve sürekli temizliğe gelen Şeyda Beler’den bahsetti.

Bunun üzerine gözaltına alınan Şeyda Beler’in çalarak sattığı 2 bin YTL değerindeki pırlanta kolye ele geçirildi, ancak diğer çalınanlar ise bulunamadı.

Çaldığı para ile diğer ziynet eşyalarını kızının düğünü için harcadığını söyleyen Şeyda Beler tutuklandı. (DHA – Posta Gazetesi)