Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi.


Kahramanmaraş-Andırın arasında bulunan Başkonuş Yaylası’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle Kahramanmaraş-Andırın Karayolu zaman zaman ulaşıma kapandı. Yolda kalan sürücüler araçlarına zincir takarak yola devam etmeye çalışırken, karayolları ekipleri de yolun ulaşıma açılması için çalışmalarına devam ediyor. Karayolları yetkilileri, mecbur kalmadıkça vatandaşları yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.


 Karayolunda Çalışmalar sürüyor


Karayolları ekiplerinin sabah saatlerinde başlattığı kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ederken bazı vatandaşlarda yaklaşık 2 saat yolda mahsur kaldılar.


Kar ve tipi nedeniyle yer yer 1 metreyi bulan kar, ulaşımda aksaklıklarda meydana getirdi. Sabah saatlerinde birçok araç yolda kalırken, yine yolda kalanların yardımına karayolları ekipleri yetişti. Elektriklerinde gittiğini belirten vatandaşlar Tipi ve kar yağışı ile oldukça zor anlar yaşadılar. Karayolları ekipleri ise bölgede çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.


 


İSKENDER ZENGİN / ANDIRIN (KAHRAMANMARAŞ)


 

Editör: TE Bilisim