Rotasyon sonucu 6 yıldır görev yaptığı Kahramanmaraş Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü’nden alınarak Ankara’ya verilen Mehmet Çiçek, Nevşehir’e müdür oldu.

Mehmet Çiçek, Nevşehir’de Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak göreve başladı. Aslen Kahramanmaraş’ın Karacasu bölgesinden olan ve yaklaşık 20 yıllık memuriyeti olan iki çocuk babası Mehmet Çiçek, daha önce Kahramanmaraş Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak görev yapıyordu.

Bayındırlık ve İskân Bakanlığının uyguladığı rotasyon sonucu buradaki görevinden alınan Mehmet Çiçek, 151 bin nüfuslu Nevşehir’e atandı. Kendisine telefonla ulaşan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi, başarılı daire müdürü Çiçek’in 13 Aralık 2010 Pazartesi günü resmen Nevşehir Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak göreve başladığını öğrendi.

Öte yandan gazeteci Mehmet Fiskeci, Mehmet Çiçek’in Kahramanmaraş ayrılması sürecinde, yazmış olduğu bir köşesinde, şu ifadelerde bulunmuştu:

“Çiçek, soyadı ile müsemma, çiçek gibi adamadı ve her mevsimde açan, mis kokulu, güzel görüntülü harika kişilikti. 20 senelik devlete memuriyet hayatına hep başarıları taşıdı. 6 senedir de Bayındırlık ve İskân Müdürü. Görevi sırasında başka görevler içinde adı geçtiyse, tevekkül sahibi olması sebebiyle, ‘nasip, kısmet!’ diye geçiştirdi, inançlarından taviz vermediği gibi, alçakgönüllülüğünden, tevazudan zerre-i miktar kadar da sapma göstermedi. Ve son olarak da, seni sevmeyen ölsün!”

Yine bir zamanlar Kahramanmaraş Tarım İl Müdürü olarak görev yapan Ahmet Şahin de Nevşehir Tarım İl Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Çok sevdiği memleketi Kahramanmaraş’tan ayrılmasının üzüntüsünü yaşayan Mehmet Çiçek’e başarılar diliyoruz. (Yavuz Dilbaz / www.kanal46.com)