35 yıl aynı Mahallede yani Fevzipaşa’da muhtarlık yapan İsmet Şerbetçi'nin vefatından sonra vekaleten muhtarlık görevini yürüten Sıddık Gemci, 22 Temmuz Pazar günü Genel Seçimlerle birlikte yapılan muhtarlık seçiminde rakiplerine ezici bir üstünlük sağlayarak vekaleten oturduğu muhtarlık koltuğuna şimdi muhtar olarak oturmuştu. Bugünlerde tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda muhtar Gemci; “Oy veren vermeyen tüm mahalle sakinlerini eşit mesafede olacağım. Bana duyulun güven ve destek doğrultusunda çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

3 adayın yarıştığı muhtarlık seçimlerinde 2400 seçmenden 1810'u oy kullanırken bu oyların 1418'ini Sıddık Gemci, 235'ini Hüseyin Babaoğlu ve 152'sini de Nuri Avgın almıştı. Böylece rakiplerine ezici bir üstünlük sağlayan Sıddık Gemci, yaptığı açıklamada, kendine oy veren veya vermeyen bütün mahalle halkına teşekkür ettiğini söyledi.

12 yıl muhtar azası olarak görev yaptığını ve mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini, bu sorunların çözümü için gereken girişimleri yapacağını belirten Muhtar Gemci, "Mahallemiz İlimizin en eski yerleşim yeri, bunun için alt yapıdan tutunda konutlar dahil mahallemizin büyük sorunları var, bu sorunları mahalleli ile istişare edip birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunların altından kalkacağız ve mahallemizi örnek bir mahalle haline getireceğiz" dedi.

Acilen bir Muhtarlık binasına ihtiyaçları da olduğunu belirten Gemci, yetkililerden bir an önce bir muhtarlık binası yapılmasını da istedi. Kendisine oy veren veya oy vermeyen bütün mahallelilere eşit mesafede olacağını da belirten Muhtar Gemci, Mahalleye kalıcı hizmetler yapacağı sözünü de verdi.

Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ise yaptıkları açıklamada; “Sıddık Gemci Bey, çok iyi niyetli bir insan, yıllardır muhtar azası olarak da mahallemize bir çok hizmetleri oldu, bundan sonra da daha iyi hizmetler yapacağından eminiz, kendisine güveniyor başarılar diliyoruz" dediler. (www.kanal46.tv)