Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İlkokul öğretmeni Ayten Amaç'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokuldan sınıf arkadaşlarıyla birlikte öğretmeni Ayten Amaç'ı evinde ziyaret etti. Başkan ve sınıf arkadaşları, ziyaret sırasında öğretmenleriyle okul yıllarını hatırlayarak, anılarını tazelediler.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette ilkokul öğretmeni ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Poyraz; “Hocamızın bizim üzerimizde çok büyük emeği var, hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz” dedi.

Ziyaretten oldukça duygulanan emekli öğretmen Amaç da, “Ziyaretinizden o kadar mutlu oldum ki kelimelerle ifade edilemez. İlkokul öğrencim olan ve yoğun işleri arasında zaman ayırarak beni ziyaret eden Mustafa Poyraz’a ve diğer öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Poyraz, arkadaşları adına ilkokul öğretmenleri Ayten Amaç'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Sabırla, şefkatle ve özveriyle geleceğimize yön veren, ışık tutan birçok yeteneğimizin gün yüzüne çıkmasını sağlayan ve en önemlisi topluma faydalı bireyler olarak yetişmemizde çok büyük emekleri olan değerli öğretmenlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman farklıdır. Bu vesileyle kalbimizdeki yeri hiçbir zaman değişmeyen değerli öğretmenimiz Ayten Amaç'ın şahsında tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir kez daha kutluyor, hayat boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum" dedi.

Başkan Poyraz, ilkokul sınıf arkadaşlarıyla katıldığı ziyarette öğretmeni Ayten Amaç'a bir buket çiçek verdi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim