Televizyon şakası kanlı bitti......Adana'da yerel bir televizyon kanalında 2006 yılında yayınlanan kamera şakasının yeniden yayınlandığı iddiasıyla televizyonu basan 3 kişi, montaj bölümünde çalışan bir kişiyi bacağından bıçakladı.

Adana'da yerel bir televizyon kanalında 2006 yılında yayınlanan kamera şakasının yeniden yayınlandığı iddiasıyla televizyonu basan 3 kişi, montaj bölümünde çalışan bir kişiyi bacağından bıçakladı.

Olay, Atatürk Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin 11. katında bulunan yerel Akdeniz TV'de meydana geldi. İddiaya göre, Serkan K. (33) 3 yıl önce kendisiyle ilgili yayınlanan bir kamera şakasının 3 gün önce yeniden yayınlandığını ileri sürerek, S.K. ve E.N. ile birlikte televizyona geldi. Montaj bölümünde çalışan Öner Turus (27) ile tartışan Serkan K., "3 yıl önce bize şaka yapmıştınız. O şakayı yine yayınladınız" diyerek bağırmaya başladı. Öner Turus, o görüntülerin kendilerinde bulunmadığı için

yayınlanmasının söz konusu dahi olamayacağını söylemesine karşın bir anda bıçaklı saldırıya uğradı. Serkan K.'nın birkaç kez salladığı bıçaklardan biri Turus'un bacağına isabet etti. Zanlılar, gürültüyü duyan diğer kişilerin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtı. Bacağından hafif yaralanan Turus, Adana Numune Hastanesi'nde ayakta tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilirken, zanlılar olayda kullanılan bıçakla birlikte yakalandı.

İfade vermek üzere polis merkezine gelen Turus, "Programı tekrar yayınlamadığımızı söyledim. İsterlerse son bir hafta içindeki yayın akışımızı gösterebileceğimi belirttim ama yine de bıçakla saldırdı. 4-5 kez bıçak salladı, biri bacağıma isabet etti" dedi.

Saldırı haberini duyarak karakola gelen Serkan K.'nın eşi ise, "Komşumuzun oğlu eşime gelerek kamera şakasının yayınlandığını söyleyerek dalga geçti. Eşim konuşmak için televizyona gitti. Tek amacı konuşup kamera şakasının bir daha yayınlanmamasını istemekti" diye konuştu. (Mynet)


Editör: TE Bilisim