Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaymakamlık tarafından gazi ve şehit ailelerine iftar yemeği verildi. İftar sonrası Kaymakam Maytalman, Elbistanlılardan helallik istedi.


Proma Altınşiş Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Elbistanlı şehit yakınları ile gaziler ve onların yakınları katıldılar.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, toplumun her ferdinin, tamamının şehitlere karşı, şehitlerin emanetlerine karşı, gazilere karşı sorumlukları olduğunu söyledi. Maytalman, “Her geçen gün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarını giderici yönde tedbirlerin alındığını görüyoruz. Teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. 3 yıl boyunca her Ramazan’da iftar yemeği yedik. Şehit ailelerimizle ve gazilerimizle beraber olduk. Bu benim sizinle son iftar yemeğim. Bu vesileyle hepinizden helallik diliyorum” dedi.
Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli ise, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman’a, şehit ailelerine ve gazilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
İftar yemeğine Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Askerlik Şubesi Başkanı Uğur İnce, İlçe Müftüsü Abdussamet Pat ile Elbistan ve bölgesindeki şehit asker ve emniyet teşkilatı mensuplarının aileleri ile gaziler ve gazi yakınları katıldı.


İHA