Bunun için acentalara başvuranlar olduğu gibi, bu işlevi gören web sitelerinden de yardım alanlar olmaktadır. Bu işlevi gören web siteleri arasında sadece tek bir firmanın otel ve uçak biletlerini satanlar olduğu gibi ki bunlar genellikle kendilerine ait markalar için web sitesi üzerinden satış yapmaktadır, aynı anda birden fazla otelin ve havayolunun biletlerini, odalarını satan web siteleri de bulunmaktadır.
DENİZE SIFIR OTEL FİYATLARI
Kendileri ve sevdikleri için tatilde kalacakları denize sıfır otel fiyatları için araştırma yaparken aynı anda birden fazla otelin bilgisine sahip web sitelerini hem zamandan kazanmak hem de aynı anda birden fazla otelin bilgisini karşılaştırabildikleri için tercih etmektedir. Ayrıca bu web siteleri kullanıcılarına özel, genelde erken rezervasyon da geçerli kampanyalar yapmakta, indirimler uygulamaktadır.
MARMARİS OTEL FİYATLARI
Marmaris otel fiyatları araştırması yaparken kişiler farklı farklı fiyat bilgilerine ulaşabilirler. Çünkü bazı siteler komisyon koyabilmektedir. Bu yüzden doğru ve en uygun fiyat bilgilerine sahip https://www.tripoki.com/tr/otel-rezervasyon linkini tercih etmek kullanıcılara büyük bir avantaj sağlayacaktır. Hem kullanıcılarından komisyon almayan hem de erken rezervasyon kampanyaları ile kullanıcılarına avantajlar sağlayan bu site kısa sürede bu yüzden birçok kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır.