Türk Eğitim-Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir, "Türk Eğitim-Sen Temsilciliği olarak yönetimimizin özverili bir şekilde çalışacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Kahvaltı şenliğimize tüm eğitim çalışanlarını davet ediyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Elbistan Temsilciliği tarafından organize edilen ve 15 Mayıs Pazar günü Saat 10. 00'da Pınarbaşı Teras Restoranda yapılacak olan 'Kahvaltı Şenliği'ne tüm eğitim çalışanları davet edildi.

Yapılan son kongre ile temsilcilik görevine getirilen Gücük İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Musa Demir, sendikasının vizyon ve misyonu hakkında bilgiler verdi.

Demir, "Üyelerimizin yalnız olmadıklarını, arkalarında her zaman Türk Eğitim-Sen olduğunu hissetmeleri için yönetim olarak her zaman çalışır vaziyette olacağız. 'Temsilciye duyulan güven; aynı zamanda sendikaya duyulan güvendir' sözünün ağırlığını iliklerimize kadar hissetmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle güzel Elbistan'ımızdaki bütün eğitim çalışanlarını saygılarımla selamlıyor, Allah çıkmış olduğumuz bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 15 Mayıs'taki kahvaltı şenliğimize tüm eğitim çalışanlarını davet ediyorum" diye konuştu. (Haberler)