Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı eğitimci Mustafa Daşcı’nın vefat eden ve kendisi ile aynı ismi taşıyan babası Mustafa Daşcı’nın (90) cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aslen Çukurhisar köyünden olup, Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan; Zekeriya, İdris ve Başkan adayı Mustafa Daşcı’nın babaları, Mustafa Ekici ve Durdu Boz’un kayınbabası Mustafa Daşcı’nın cenazesi, ikindi namazını takiben Ulu Camii’den kaldırılarak Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kanal 46'nın da takip ettiği cenazeye; MHP Başkan adayı Mustafa Daşcı, MHP İl Başkanı Nurettin Demircioğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, MHP il eski Başkanları Selman Özdoğan, Halit Altunköprü ve Mehmet Daşoluk (Ekberoğlu), MHP’li yöneticiler, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, AK Parti Belediye Başkan aday adayları Fatih Mehmet Erkoç ve Sıtkı Güvenç, DP Belediye Başkan adayı İlyas Fatih Kısacık, ANAP Belediye Başkan adayı Bahtiyar Murat Aras, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek, diğer siyasi parti temsilcileri, Daşcı ailesinin akraba ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Taziye adresi:
Mimar Sinan Mahallesi, Zetaş Apt. Kat: 1 No: 4 KAHRAMANMARAŞ
GSM: 0.532. 684 89 93

(www.kanal46.com)



YASAL VE MANEVİ UYARI:Kanal 46’da yayımlanmış her türlü haber, görüntü ve fotoğraf gibi görsel malzeme, bilgi ile belgelerin tüm yayın ve telif hakları saklıdır. Ajans 46 aboneleri dışında, Kanal 46'nın onayı olmadan haber ve yazı içeriğini iktibas etmek veya yeniden yazılı ya da internet ortamında yayınlamak kesinlikle yasaktır. Kanal 46 bu konudaki her türlü yasal haklarını saklı tutar.

"Kanal 46; Basın Meslek İlkelerine Uyar"
Bağımsız ve bağlantısız haberin altındaki imza: KANAL 46.