Kahramanmaraş’ta meydana gelen olayda bir kadın, kaynı tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Miras yüzünden çıkan tartışmada kardeşinin hanımını vuran katil zanlısı yakalanarak sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kent merkezine bağlı Fatmalı Beldesi Kişifli Mahallesi’ndeki bahçede meydana gelen olayda; Dursun Karaçalı (48) mahkemelik oldukları miras yüzünden tartıştığı kardeşinin hanımı Sultan Karaçalı’yı (46) av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Olay şöyle gerçekleşti: 21 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinde, Mustafa Karaçalı (46) ve 7 çocuk annesi eşi Sultan Karaçalı çalışmak üzere bahçeye gittiler. İddiaya göre; bu sırada bahçeye yakın yerlerde bulunan köylüler; “Ağabeyin Dursun tüfekle sizi vurmaya geliyor. Kaçın” diye bağırdılar. Yine iddiaya göre; bunun üzerine Mustafa Karaçalı hanımına; “Hadi kaçalım, bir yere sığınalım” dedi. Ancak eşi Sultan ise; “Ben kadınım beni vurmaz, gelince konuşurum” dedi. Uyarıda bulunan köylülerin ise durumu jandarmaya haber ettikleri öğrenildi.

Bu sırada bahçeye gelen Dursun Karaçalı ile kardeşi Mustafa Karaçalı ve yengesi Sultan Karaçalı arasında miras yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Dursun Karaçalı yanında getirdiği av tüfeği ile yengesi Sultan Karaçalı’ya ateş ederek ağır yaraladı. Kardeşi Mustafa Karaçalı’yı da vurmak istediği iddia edilen Dursun Karaçalı bunu başaramayınca olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Sultan Karaçalı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, jandarma ekipleri, firari zanlı Dursun Karaçalı’yı bulmak için geniş çaplı operasyon başlatarak akşamüzeri yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında yakalanan katil zanlısı Dursun Karaçalı (48) jandarmadaki ifadesinin ardından 22 Mayıs Cuma günü öğleyin sevk edildiği adliyede tutuklandı. (www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...



Editör: TE Bilisim