Zaman zaman bebek bakıcıları ile yaşanan olumsuzlukların önüne geçilebilmesi ve ebeveynlerin bebeklerini her an her yerde uzaktan da olsa izleyebilmeleri amacıyla Telekom kampanya başlattı.


Kampanya kapsamında akıllı telefonu olan ebeveynler çocuklarını istedikleri yerden takip edebilecekler.
Konu ile ilgili açıklama yapana Türk Telekom yetkilileri, bebek kamerası kampanyası ile yeni ebeveyn olmuş müşterilerine avantajlı koşullarla güven ve huzur vaat ettiğini açıkladı.
Kampanya kapsamında evlere kurulan kameralarla anne ve babaların android ve ios işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarından bebeklerini 7 gün 24 saat yüksek kaliteli görüntü ve karşılıklı ses özelliği ile takibini sağlayacağı ve bu kamerayı cazip imkânlarla sahip olacağı belirtildi.
Kampanya kapsamında 4 TL veya 19 TL’lik ek ödemeyle ebeveynlerin bebek kamerası sahibi olabileceği belirtilirken “Ev Avantaj Dört Dörtlük tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, 24 ay taahhüt vererek ve paketlerine ek olarak ayda sadece 4 TL’lik ödeme yaparak bebek kamerası alabilecek.
Tarifesinden bağımsız olarak tüm Türk Telekom müşterileri ise, yine 24 ay taahhüt vererek, ayda 19 TL’lik ek ödemelerle bebek kamerasına sahip olabilecek” denildi.
(İHA)

Editör: TE Bilisim