Adana'da bir kadının, annesinin yaşlılık maaşının içinde bulunduğu çantasını kapkaç yöntemi ile çalan zanlı, 20 dakikada yakalandı.


ADANA (AA) - Adana'da bir kadının, annesinin yaşlılık maaşının içinde bulunduğu çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, olaydan 20 dakika sonra Güven Timleri tarafından saklandığı yerde yakalandı.


Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı Fatih Terim Sokak'da meydana gelen olayda, bir bankanın ATM'sinden annesinin yaşlılık maaşını çeken Ayşen Cantürk'ün (50) çantası, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı.


Kadının bağırarak yardım istediği vatandaşların polise ihbarda bulunması üzerine, güvenlik güçlerince olay yeri çevresinde zanlıyı yakalama çalışması başlatıldı.


Çok sayıda ekibin çevredeki binaların bodrum ve bahçelerinde aradığı zanlı, Güven Timleri tarafından olay yerinin yakınındaki bir alışveriş merkezinin depo girişi kenarındaki dolapların arasında saklanmış vaziyette yakalandı. Olaydan 20 dakika sonra yakalanan zanlının, çaldığı çantayı da saklandığı yerdeki tahta ve karton kutuların arasına sakladığı tespit edildi.


Bir kebapçıda çalıştığı belirtilen zanlının, aynı suçtan 2 kaydının bulunduğu bildirildi.

Editör: TE Bilisim