Barkod Online Etiket ve Barkod Sitesi

Online bir platform olarak uzun süredir etiket ve barkod teminatı sağlayan Barkod Online sitesi, kurulduğu ilk dönemden itibaren onlarca farklı sektör için etiket üretimi gerçekleştirmektedir. Günümüzde hemen hemen her üründe etiket olduğunu göz önünde bulundurursak, etiketlerin aslında bildiğimizden çok daha fazla talebi olduğunu görebilmekteyiz. Özellikle de tekstil sektöründe pek çok farklı amaç için kullanılan barkod ve etiketler, oldukça tercih edilmektedir.

Barkod etiket, termal ve kuşe etiket gibi farklı alanlarda kullanılan ve çeşitli özelliklere sahip olan etiket türleri mevcuttur. Herkes tarafından bilinmese de belirli sektörlerde çalışma sağlayan markalar için etiketlerin türleri, renkleri ve özellikleri kullanım alanlarına göre talep edilmektedir. Bu kapsamda Barkod Online sitesi en hızlı üretim ve teminat ile sektörde ihtiyaç duyulan etiketlerin satışını gerçekleştirmektedir.

Daha çok bilgilendirme amacı ile kullanılan etiketlerin aslında farklı amaçları da vardır. Ürün bilgilendirmesi, fiyat etiketi, uyarı etiketi ve barkod gibi pek çok kapsamda etiket kullanımı ihtiyacı vardır. Bu açıdan farklı özelliklerde aynı görünen çeşitli etiket modellerinin olması da söz konusudur.

Termal Etiket Modelleri

Termal etiket daha çok ısı ve sıcaklık ortamlarda kararma yapan bu nedenle de kısa sürede tüketilerek kullanılması gereken etiket türlerinden biridir. Baskı ve yazıcı esnasında ekstra bir maliyete neden olmadığı için sıklıkla tercih edilen termal etiketlerde kararma söz konusu olduğu için hızlı bir tüketim gerekmektedir. Bunun dışında baskı sürecinde herhangi bir işlem ya da maliyet gerektirmediği için de fazlasıyla tercih edilen etiket türlerinden biri olmuştur.

Termal etiketler ayrıca Barkod Online sitesinde renkli termal etiket ve lamine termal etiket olarak ikiye ayrılır. Üstelik fiyatlandırmaları da diğer etiket modellerine nazaran çok daha uygun olduğu için en çok satışı yapılan ürünler arasında yer almaktadır.

Kuşe Barkod Etiket Çeşitleri

Kuşe barkod etiketi piyasada en çok satışı yapılan etiket modellerinden biridir. Ardından satış oranının yüksekliğine bağlı olarak gelen etiket türü ise barkod etiketlerdir. Barkod etiketler daha çok firmaların ürünlerin satışı gerçekleştiği esnada cihazda barkodu okutarak sisteme geçilebilmesi açısından önem teşkil eden türlerden biridir. Bu açıdan da günümüzde her üründe bir barkod numarası olduğundan dolayı satışının oldukça yüksek bir oranda olduğunu anlayabiliriz. Üstelik baskı sürecinde de parlak bir ton hakim olması etiketin kolayca cihaz üzerinden okunabilmesini ve sisteme geçilmesini sağlar.

Barkod Online sitesi üzerinden belirttiğimiz tüm etiket modellerini inceleyebilir, ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun için sitenin web adresi olan barkodonline.com adresine erişim sağlamanız yeterlidir. Ayrıca site içerisinde ribonlar ve hazır etiketler de yer almaktadır. Bazı sektörlerde bu tip ürünlerin daha kolay şekilde kullanımı olmasından dolayı site yönetimi bu alternatifi de müşterilerine sağlar.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/kuse-etiket

Editör: TE Bilisim