Bir yıldır çok düzenli ve korunmasız ilişki yaşıyorsunuz ancak hamile kalamıyorsanız İstanbul tüp bebek merkezine giderek doğurganlık tedavisi veya yardımcı üreme yöntemleri ile hamile kalabilirsiniz. Aşağıdaki durumlarda doktorunuzla konuşmalısınız:

  • 30 yaşında veya daha büyükseniz ve hamile kalmayı planlıyorsanız,
  • 6 aydır adet olmadıysanız.
  • Âdet döngünüz çok düzensiz ve ağrılıysa, eğer pelvik ağrınız varsa veya 2 ve daha fazla düşük yaptıysanız,
  • Daha önce prostat ve testis problemleriniz olduysa ve cinsel problemleriniz varsa sperm sayısı düşüklüğü gibi sorunlarınızı ertelememelisiniz.
  • Cinsel ilişkiye girmeyi zorlaştıran bir sebep olan kadındaki vaginismus ve erkek var olan boşalma problemleri olan hastalar yaptırabilir.

Daha fazla bilgi için profdrhasmetmesutozsoy web sitemizi ziyaret edin.

Tüp Bebek Şansınızı Ne Kadar Arttırır?

Tüp bebek yönteminin başarılı sayıldığı taraf, 9 ay sonra bebeğinizle birlikte eve gitmenizdir. Ülkemizin genel ortalaması, tüp bebek İstanbul merkezinde yaptıran her üç çiftten birinin ilk tüp bebek girişiminin mutlu son ile bitmesidir. Ülkemiz Avrupa’da 5. dünyada 7. sırada yer alıyor. Amerika Birleşik Devletleri tüp bebek tedavisinde zirvededir. Kadının yaşının 35 üzerinde olması, obezite, sperm kalitesi, sperm tutma sorunları, üreme hücrelerine zarar verebilecek bağışıklık sistemi sorunları, her iki partnerin de sigara içmesi gibi faktörler onu etkileyen faktörlerdir. Daha çok bilgi almak için Profdrhasmetmesutozsoy web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor? Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor?

Kaynak: https://www.profdrhasmetmesutozsoy.com/istanbul-tup-bebek-merkezi