İnsan Sepeti firması olarak, 2012 yılında kurulduğumuzdan beri kurumsal ve bireysel fark etmeksizin birçok kitleye hitap eden sosyal medya hizmetleri vermekteyiz. Bunun yanı sıra dileyenlere web tasarım hizmetlerini de sunmaktayız. Uluslararası platformları baz alınarak hazırlanan sosyal medya uygulamalarını günümüzde kullanmayanımız yoktur. Artık teknolojik çağın getirisi olan dijitalleşme ile marketler, dükkanlar, mağazalar ve büyük işletmeler sosyal medya uygulamalarına taşınmış durumdadır.

 

 Sosyal medya platformlarında birçok bireysel ve kurumsal işletme çoğalınca rekabet kızışmış olup öne çıkmak zorlaşmıştır. Hal böyleyken bizde İnsan Sepeti firması olarak profesyonel nitelikte garantili sonuçlar vadettiğimiz sosyal medya hizmetleri ve web site hizmetlerini sunmaktayız. Sunduğumuz hizmetler genel manada popülerliğinizi arttıracak, tanınmanızı sağlayacak, kitlenizi ve işlerinizi büyütmenize neden olacak niteliktedir.

 

 Sosyal Medya Uygulamalarının Avantajları Nelerdir?

 

 Sosyal medya uygulamalarının kullanımı, bireysel olarak da kurumsal bir firma olarak da her açıdan faydaları bulunmaktadır. Bir işletme olarak sosyal medya kullanımına başladığınız zaman size sağladığı 6 farklı avantajı bulunmaktadır. Sosyal medya kullanımının size sağladığı avantajlar şu şekildedir:

 

 Sunulan Avantajlar

 

 1) Sosyal medya uygulamalarını kullanmaya başlayınca bireysel veyahut da kurumsal firmanızın marka ismi tanınmaya başlar.

 

 2) Markanız için oluşturduğunuz web site içerisinde trafik akışı görülmeye başlanacaktır.

 

 3) Bunun yanı sıra bireysel ya da kurumsal firmanızın müşteri hizmet kalite seviyesini arttırmış olacaksınız.

 

 4) Hedef kitleniz tarafından marka ismine olan güven aşılanmış olacaktır.

 

 5) Odaklandığınız hedef kitlesine kendinizi çektiğiniz gibi asıl hedef kitlenizin hangi grup olduğunu daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

 

 6) Markanızın ismi, hikayesini ve gelişim sürecini anlatan hikayeyi paylaşma fırsatınız olacaktır. Bunun yanı sıra markanız ile ilgili gelecek planlarınızı da paylaşma imkanınız doğacaktır.

 

 Profesyonel Sosyal Medya Hizmetinin Artıları Nelerdir?

 

 Birçok işte olduğu gibi sosyal medya hizmetleri işinde de profesyonel olarak yapan uzman ellere bırakılmalıdır. İşte bu nedenle insansepeti.com firması olarak alanında uzman kadromuz ile sosyal medya platformları ile alakalı sosyal medya hizmeti vermekteyiz. Dileyen kişiler isterlerse web site alanında da hizmet vermekteyiz. Profesyonel alanda sunacağımız sosyal medya hizmetinin artıları şu şekildedir:

 

 1) Profesyonel manada alacağınız sosyal medya desteği ile müşteri hedef kitlenizde gözle görülür derecede bir artış yaşanmasını sağlamaktayız.

 

 2) Bunun yanı sıra hedef kitlenizin memnuniyet derecesini de aynı oranda artmasını sağlamaktayız.

 

 3) Profesyonel bir göz ile tasarlayacağımız sosyal medya içerikleri markanızın kalitesini arttıracaktır.

 

 4) Aynı zamanda markanıza olan güven artışını sağlayabileceğimiz gibi popülerlik artışınızın da o derecede artmasını sağlayacağız.

 

 5) Sunacağımız bu artıların yanı sıra hedef kitlenizden geri dönüşler almanızı ve markanıza olumlu bir şekilde yansımasını sağlayacağız.

 

 İnstagram Hizmetlerimiz Nelerdir?

 

 Sunduğumuz İnstagram hizmetleri bireysel ve kurumsal olarak iki açıdan değerlendirme yaparak hizmet sunmaktayız. Var olan İnstagram profilinizi geliştirmek için kullanacağımız araçlar güvenli olup tamamıyla yasal yollarla yapmaktayız.Instagram beğeni satın al hizmeti ile tüm fotoğraflarınıza 6 dakika içerisinde beğeni gönderebilirsiniz. İnsan Sepeti İnstagram hizmeti için kullandığımız sistemimizin basit, sade ve kullanışlı bir arayüzü bulunmaktadır. İnstagram hizmetlerinde sunduğumuz faktörler şu şekildedir:

 

 1) İnstagram takipçi sayısını arttırma hizmeti vermekteyiz.

 

 2) İnstagram profilinde yer alan ve alması muhtemel sosyal medya içeriklerinin beğeni sayısını arttırma hizmeti sunmaktayız.

 

 3) İnsan Sepeti firması olarak İnstagram hizmet paketlerimiz tamamıyla yasal yollar üzerinden gerçekleştirmekteyiz.

 

 Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

 

 Sunduğumuz hizmet kalitesini belirleyen en önemli kıstas alanında profesyonel sosyal medya ekibimiz ile iş birliği içerisindeyiz. Biz kurumsal bir firma olarak vereceğiniz kazancın değil kaliteli hizmet sunma peşinde olduğumuzu bilmeni isteriz. Sosyal medya hizmetleri ile ilgili güncel ve yeniliklerden yararlanma fırsatını elde etmiş olacaksınız. Kurumsal bir firma seviyesinde hizmet verdiğimizden dolayı haftanın her günü 7/24 teknik destek ekibimizden faydalanabileceksiniz.