Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir? Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir?

Temiz hava, özellikle yoğun insan kalabalığının bulunduğu alanlarda oldukça hayati bir öneme sahiptir. Yoğun insan nüfusunun olduğu kapalı alanlarda virüs, bakteri ve küf gibi mikroorganizmaların yayılımı çok daha kolay olduğu gibi insan sağlığını etkileyen oldukça ciddi olumsuzlukların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

İyi havalandırılmayan kapalı mekanlar alerjik reaksiyona sahip olan insanlar için de oldukça ciddi olumsuzluklar içerir. Jonix hava temizleme cihazları, ortam içerisindeki tüm mikroorganizmaları yok ederek ortamda etkili bir hava oluşmasını sağlar. NTP teknolojisiyle geliştirilen bu cihazlar, oldukça geniş yelpazeli bir kullanım alanına sahiptir. Hava temizleme cihazlarının detaylarına havamtemiz.com’dan ulaşabilirsiniz.

NTP Teknolojisiyle Geliştirilen Hava Temizleme Cihazları

NTP teknolojisi, hava içerisinde yer alan virüs, küf ve bakterileri tamamen yok etmek amacıyla geliştirilmiş bir havalandırma çözümüdür. Aynı zamanda ortam kokusunu da revize eden NTP teknolojisi, koku oluşumunu engeller. NTP teknolojisiyle donatılan Jonix hava temizleme cihazları, üniversite laboratuvarları tarafından gerçekleştirilen tüm testlerden geçmiştir.

Ayrıca çevre sağlık sertifikasına da sahip olan Jonix marka hava temizleme cihazları, etkili bir filtreleme sistemi ile çalışır. Koronavirüs gibi bulaş riski yüksek hastalıklardan korunmada kullanılan en etkili yöntem olan hava temizleme cihazları, ortam havasını yenileyerek mikroorganizmaların ortamdan uzaklaşmasını sağlar.

Geniş Yelpazeli Kullanım Alanı

Jonix hava temizleme cihazları oldukça geniş yelpazeli bir kullanım alanına sahiptir. Genel anlamıyla jonix hava temizleme cihazları, konut ve iş yerlerinde kullanım için ayrı ayrı dizayn edilmiştir. Konut tipi cihazlar, ev gibi yaşam alanlarında kullanım için oldukça uygundur. İş yerlerinde etkili bir hava temizliği sağlayan cihazlar ise başta otel, restoran ve gıda tesisleri olmak üzere hemen her kapalı mekanda ve üretim alanında kullanılabilir.

Fabrikalar, güzellik salonları, atık merkezleri, konaklama alanları, üretim atölyeleri, hastaneler ve eğitim kurumları gibi yüksek insan nüfusunun bulunduğu alanlarda etkili bir hava temizliği için Jonix hava temizleme cihazı tercih edilebilir. Ayrıca aşırı nemin oluşumunun gerçekleştiği ve alerjen etkisinin ortaya çıktığı bölgelerde de küf ya da benzeri türden oluşumların engellenmesi amacıyla Jonix hava temizleme cihazları tercih edilebilir.

Editör: TE Bilisim