Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, "Türkiye üzerinde oynan oyunları bozmak ve 2023 vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmamız lazım" dedi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Teşkilatının Haziran ayı olağan danışma meclisi toplantısı yapıldı. Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan'ın açış konuşmasıyla başladı. Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşan Doğan, “Cumhurbaşkanlığı seçimi bizler için çok önemli bir seçim olacak. Türkiye üzerinde oynan oyunları bozmak ve 2023 vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmamız lazım. Bizim gönlümüz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıdır. Şayet partimiz başka bir aday gösterirse de ona destek olacağız” dedi.
Ardından söz alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Erkoç, “İlk defa il danışma meclisine büyükşehir belediye başkanı olarak katılıyorum. Bana desteklerini veren teşkilatıma çok teşekkür ederim. Malumunuz ben makina mühendisiyim. Bir işletmem vardı. Tek iş olarak görevini üstlendiğim Kahramanmaraş’a hizmet etmek olacaktır. Turizm alanında çok önemli adımlar atıyoruz, bunlardan birisi olan yavşan yaylası çok yakında İl Kültür Turizm Müdürlüğümüzün de katkılarıyla hizmete geçecek. İlaveten Kahramanmaraş’a kış turizminde çok büyük adımlar atılacak. Bunlardan birisi olarak Ahır Dağı Kayak Merkezidir. Bizler söz verdiğimiz gibi sözümüzü tutup şehrimize hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Son olarak kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu da, "Kahramanmaraş’ın en öncelikli sorunu olarak yol ve ulaşım sorunu olduğunu düşünüyorum. Hava yolu şirketleriyle görüştük THY seferlerini artırıyor. Bizim dönemimizde yapımına başlanan ve beton dökümüne başlanan tünellerimiz yakında hizmete geçecek" dedi.
toplantıya Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Sağlam, Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş eski Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Eski Milletvekillerinden Cafer Tatlıbal, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.(İHA)