Marasmedyamerkezi’nin sorduğu bu sorunun cevabı verilirse, Kahramanmaraş siyasetinde taşlar yerinden oynar..


Milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte, her dönem olduğu gibi bu dönemde, kaçınılmaz tepkiler oluştu.
Kahramanmaraş’ta yaşayan hemen her kesimden insanın mutlak listede gördüğü, her yapılan tahmin listesinin değişmez ismi olan ve Ankara’dan gelen haberlere gör de, listede yer alması kesin gözüyle bakılan Mahmut Arıkan’ın liste dışı kalması, soğuk bir duş etkisi oluşturdu. Bir çok seçmen; “bu partinin iç meselesidir bizi ilgilendirmez, listeye bakar oyumu veririm” derken, büyük kısmı ise; “sandıkta görüşürüz sessizliği içerisindeler. Kahramanmaraş‘ın haber sitelerinden biri olan www.marasmedyamerkezi.com bu konuyu,
"ARIKAN LİSTEDEN NEDEN ÇIKARILDI?" diyerek gündeme taşıdı..


İşte www.marasmedyamerkezi.com’da yayınlanan haber..


“Mahmut ARIKAN'IN Ak Parti'de aday yapılması için sivil toplum örgütleri tam destek vermelerine rağmen ARIKAN'IN aday yapılmaması Kahramanmaraş'ta tepki gördü.


Ak parti Kahramanmaraş milletvekili sıralamasında Mahmut ARIKAN'IN adının son anda listeden çıkarılması başta sivil toplum örgütü temsilcileri ile sanayici iş adamlarını büyük hüsrana uğrattı.


Ankara'dan alınan bilgiye göre Mahmut ARIKAN listede var iken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih ERKOÇ'UN yaptığı girişimler ile Mahmut ARIKAN'IN adı listeden çıkarılarak yerine Nursel REYHANLIOĞLU isminin yazdırılması  Kulislere bomba gibi düştü”.


Kaynak: Havadis Maraş