Çevre ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Av Yaban Hayatı Daire Başkanlığını yürüten ve aslen Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden olan Yaşar Türkleş, dün Ankara'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Durdu Türkleş’in oğlu, Ömer Türkleş’in ağabeyi, Ali Avgın’ın bacanağı, Ahmet Başkonuş’un damadı olan Yaşar Türkleş 46 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhumun cenazesi ise bugün ikindi namazını müteakip Ulu Camii’den kaldırılarak Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Dün gece yarısı kaza ve cenaze haberini alınca hayli üzülen TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil'in de bugünkü cenazeye katılmasına bekleniyor.

TRAFİK KAZASINDA CAN VERDİ

Üzücü kaza dün öğleden sonra saat 15 sıralarında gerçekleşti. Çubuk-Ankara yolunda 3 arkadaşıyla birlikte seyahat eden Yaşar Türkleş'in bulunduğu otomobile yandan kamyon çarptı.

Kazada ağır yaralanan Türkleş ve diğer 3 kişi hemen hastaneye kaldırıldı. Kazada aynı araçta bulunan KANAL A televizyonu Genel Müdürü Alper Tan da yaralandı.

Ankara Dışkapı SSK Hastanesi'nde ameliyata alınan Yaşar Türkleş'in iç kanaması durdurulamadı. Ve acı haber dün gece ulaştı. Saat 23'te Yaşar Türkleş'in yaşamını kaybettiği bildirildi. Av camiasınca yakından tanınan ve çok sevilen Yaşar Türkleş'in kaybı, tüm av ve doğa camiasını derinden üzdü.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Telefon: 0.532 615 96 47
Taziye Adresi: YUNUS EMRE MAHALLESİ BELEDİYE TAZİYE EVİ (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim