Böbrek ve diş hastası 5 çocuğunun tedavi masraflarını ödeyemeyen Ekrem Gültekin, evinin damına astığı yazı ile oylarını satılığa çıkardı.

Aydınlıkevler Mahallesi Mevlana Caddesi 171 Nolu evde ikamet eden Ekrem Gültekin, çocuklarının tedavisi için oylarını satılığa çıkardı. Tek katlı evinin çatısına ”çocuklarımın tedavileri için oylarımız satılıktır” yazılı afiş asan Ekrem Gültekin, çocuklarının tedavi masraflarını üstlenecek Belediye Başkan adayına oy vereceğini ifade etti. Biri böbrek hastası, iki diş iki de göz hastalığı bulunan 5 çocuk Babası olan Gültekin, toplam tedavi masraflarının 15 bin Amerikan doları tutarında olduğunu belirtti.

"45 BİN TL BORCUM VAR"

Tedavi masraflarını üstelenemediği için Çocukları okuldan çekmeyi düşündüğünü belirten Ekrem Gültekin “kriz nedeniyle iflas noktasına geldim. Bağkur'a 35 bin, kredi kartları borcum ise 10 bin TL'yi aştı. Borçlarımı ödeyemediğim için faiziyle birlikte icralık oldum. Sağlık ve Sosyal güvencem yok. Çocuklarımın tümü hasta. Tedavilerini karşılayamıyorum.6 adet oyum var. Son çare olarak oylarımı satılığa çıkardım. Çocuklarımın tedavi masraflarını karşılayacak Belediye Başkan adayına oyumu vereceğim” dedi. (Mynet)
Editör: TE Bilisim