Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Kıroğlu, birçok vatandaşın cildindeki sorunu kulaktan duyma tavsiyelerle gidermeye çalıştığını ifade ederek, "Bayanlar kadar cilt güzelliğine önem veren erkek müşterilerimiz var" dedi.

Özok İş Merkezi'nde bulunan güzellik merkezine her kesimden vatandaşın geldiğini ifade eden Dr. Eda Kıroğlu, bayanlar kadar erkeklerin de bakımına özen gösterdiğini belirtti. Hizmet verdikleri bayan ve erkek sayılarının hemen hemen yarı yarıya olduğunu anlatan Kıroğlu, "İki ay önce açtığımız 'Van Lazer Güzellik Merkezi'ne her geçen gün ilgi artmaktadır. Buraya insanlar sadece güzellikleri için değil, sağlıkları içinde geliyorlar. Merkezimiz ilimizle sınırlı kalmamaktadır. Çevre illerden de yoğun bir taleple karşılaşmaktayız. Batıdaki merkezlerde bulunan ürünlerin hepsi cihazlarla birlikte bizde de mevcuttur. Uyguladığımız tedavilerde başarıya ulaşıyoruz ve insanlarımız bu konuda çok memnunlar. Çok ciddi vakalarla karşılaştığımız vakit, tüm yaptığımız müdahaleler sonucunda olumlu bir gelişme sağlayamadığımız taktirde o vatandaşımızı Ankara'ya sevk ediyoruz" dedi.

Cilt bakımı, ciltteki gözenek ve lekelerin alınması ile yağlanma gibi tedaviler uyguladıklarını ifade eden Dr. Eda Kıroğlu, LPG'nin yanı sıra lipoterapi, karboksiterapi, pressoterapi, mezoterapi ve akne tedavisi gibi alanlarda tedavi uyguladıklarını belirtti. İnsanların kulaktan duyma tavsiyelerle hareket etmemeleri gerektiğini de vurgulayan Kıroğlu, halkın cilt bakımları konusunda bilinçli olmadığını aktardı. Cilt bakımsızlığı yüzünden bir takım hastalıklarında meydana gelebileceğini anlatan Kıroğlu, "Cilt sorunu bulunan insanlarımızın kendi usullerince bir takım faaliyetler içerisine girmemeleri gerekiyor. Aksi taktirde çok ciddi sorunlara yol açabilirler. Bu gibi olumsuzlukların meydana gelmemesi için insanlarımızın bir cilt bakım uzmanı dahilinde hareket etmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.