Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki ayrı intihar olayında 79 yaşındaki bir kadın ile 12 yaşındaki bir çocuk intihar ederek yaşamlarına son verdiler....Kahramanmaraş'ta keçi otlatma meselesi yüzünden babasıyla tartıştığı iddiasıyla 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kendisini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Sümer Mahallesi'nde yaşayan Ahmet A., Egemenlik İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi oğlu Yahya A.'e sabahleyin "Keçileri otlamaya beraber gidelim" dedi. Babasının bu teklifini kabul etmeyen Yahya A. daha sonra arkadaşları oyun oynamaya gitti. Yahya A., yaklaşık 2 saat sonra yanına gittiği babası tarafından azarlanınca eve geri döndü. Akşam saatlerinde eve gelen Yahya A., ailesi evde otururken ahırda kendisini iple asarak intihar etti.

Bu arada, oğlunun eve gelmemesi üzerine baba Ahmet A., dışarıya çıkarak oğlunu aramaya başladı. Oğlunu bulamayan baba Ahmet A. daha sonra keçilerin bulunduğu ahıra girdi. İçeriye girdiğinde oğlunun iple asılı vaziyette gören baba sinir krizleri geçirdi.

İlköğretim 5. sınıf öğrencisi Yahya A.'nın derslerinde başarılı olduğu ve arkadaşları tarafından da çok sevildiği öğrenildi.

Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yahya A.'nın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra merkeze bağlı Hacılar köyünde toprağa verildi. (haberler)

Yaşlı kadın tarım ilacı içerek intihar etti

Kahramanmaraş'ta yaşlı bir kadın, tarım ilacı içerek intihar etti.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Fatmalı beldesinde çocuklarıyla birlikte yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Fatma Y. (79) dün akşam saatlerinde evde kimsenin bulunmadığı bir sırada tarım ilacı içerek intihar etti.

Fatma Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (haberler)

Editör: TE Bilisim