Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Kahramanmaraş İl Temsilcisi Dr. Gökhan Gökşen, “Termal Sağlık Turizmi” konulu panel düzenleyeceklerini bildirdi.

Gökşen, Kahramanmaraş’ın gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenleyecekleri panele, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun panelist olarak katılacağını söyledi.

Gökşen, Kahramanmaraş’ın termal bir zenginliğe sahip olduğunu belirterek; “Ilıca gibi çok önemli bir kaplıcaya sahibiz. Biz de kentimizin sahip olduğu bu zenginlikleri anlatmak ve tanıtmak için sendikamız olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirmeyi uygun bulduk. Panelimize bu konuda uzman olan Prof. Dr. Vural Kavuncu panelist olarak katılacak. Konuya ilgi duyan tüm halkımızı panelimize davet ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Koyuncu’nun yanı sıra Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı ve Uz. Dr. İrfan Karatutlu’da panele katılarak, konu hakkında bilgiler verecek. Panel; 17 Ocak 2009 Cumartesi günü Ticaret ve Sanayi Odası salonunda saat 14.00 ila 16.00 arasında gerçekleştirilecek. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim