Kahramanmaraş Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri’nin işletmecisi, aynı zamanda Ak Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten ve 21 Şubat Cumartesi günü içerisinde eşi ile çocuklarının da bulunduğu otomobilinin kaza yapması sonucu yaralanan Cengiz Kamalı’nın tedavisi sürüyor.

Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında eşi ve iki çocuğu ile birlikte kendi kullandığı otomobili ile evine gitmekte olan Kamalı, halk arasında Tekerek yolu olarak bilinen İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde aşırı yağıştan kaynaklanan su birikintisine birdenbire girince aracının kontrolünü kaybederek çarptığı orta refüje çıkarak takla atmaya başladı.

3 takla atan araçtan sağ çıkmayı başaran ve adeta ölümden dönen Kamalı’nın eşi ve iki çocuğu kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Kamalı ise kol ve kaburga kırığı teşhisiyle kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Otomobilde hasar meydana gelirken, Kamalı’nın sağlık durumunun ise günden güne iyiye gittiği bildirildi. İç kanama nedeni ile ameliyata alınan Kamalı’nın sol göğüs altından delik açılarak tüp takıldığı ve sağlık durumunun şu an iyiye gitmekte olduğu belirtildi.

Cumartesi günü yaptığı kazayla sevenlerini üzen Kamalı’nın hastanedeki odası ziyaretçi akınına uğruyor.

TBMM Başkanvekili Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Fatih Arıkan, Eski milletvekili Ali Sezal, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mehmet Beşen-2 ve Mustafa Buluntu, AK Parti il eski başkanı Atıf Şirikçi, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Emrullah Küçükdevlet ve Murat Arifoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, AK Parti İl Genel Meclisi adayı Ekrem Ergin, Ak Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Güvenç, KMESOB eski başkanı A. Kadir Arifoğlu, daire müdürleri, Ak Parti il ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları Kamalı’yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleri ile birlikte acil şifalar dilediler.

Aynı zamanda Kanal 46 yazarlarından olan Cengiz Kamalı’ya bizler de geçmiş olsun dileklerimizle birlikte Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim