Kahramanmaraş – Osmaniye karayolu üzerindeki Atatürk Parkı’nda gece meydana gelen olayda; kendisini döven kocasına sinirlenerek 3 yaşındaki çocuğu ile birlikte parka dolaşmaya gelen ve sonrada çimlerin üzerinde uyuyakaldığı için uyandırdıkları 25 yaşındaki kadına, parkın 2 bekçisi tecavüz etti.

Merkeze bağlı bir belde de oturmakta olan evli ve 3 yaşında bir kız çocuğu olan F. K. (25) isimli kadın, rençberlik yapan kocası ile tartıştı. Tartışmaları esnasında kocasının kendisini sık sık dövmesine sinirlenen kadın, yanına kızını da alarak dün akşam saatlerinde beldeden minibüse binerek kent merkezine geldi. Bir süre otogarda dolaştıktan sonra Atatürk Parkı ile bitişik olan fuar alanına gelen kadın, daha sonra park bölümüne geçerek çimlerin üzerinde uyuyakaldı. Çimlerin üzerinde bir kadın ile çocuğunun uyumakta olduğunu gören park bekçileri C. K. (57) ile H. T. (47) genç kadının yanına geldi.

İddiaya göre gece saat 02 sıralarında uyandırdıkları kadına; “Burada yatacağına gel bizim bekçi odasında yat” diyen 2 bekçi, odaya girdirdikleri kadına sıra ile tecavüz ettiler. O saatlerde parkta kimsenin olmaması nedeni ile kadının feryatlarını duyan olmazken, bekçilerin kadının ağzını da kapatmış olabilecekleri de tahmin ediliyor.

İşini bitiren bekçilerin kendisini bırakması üzerine yeniden otogara yürüyerek gitmekte olan kadın, yolda devriye görevi yapan polislere başına gelenleri anlattı. Bunun üzerine harekete geçen polisler, yanlarında kadınla birlikte parka giderek iki bekçiyi yakaladı. Emniyete getirilerek ifadeleri alınan ve kendilerine yöneltilen suçlamayı kabul ettikleri ileri sürülen, yaklaşık 20-25 yıldan beri Kahramanmaraş Belediyesi’nde çalıştıkları öğrenilen bekçiler, ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandılar.

Bu arada kadın ile çocuğu ise Sosyal Hizmetler Kurumu bünyesinde devlet korumasına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (www.kanal46.com)


Editör: TE Bilisim