Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, annesi Nezihe Öksüz'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.


Bir süredir tedavi gören ve dün hayatını kaybeden 89 yaşındaki Öksüz'ün naşı, bu gün Ulu Cami'ye getirildi. Öksüz, öğle namazına müteakip Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher'in kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Şeyh Adil Mezarlığında toprağa verildi.


Cenaze törenine, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Ak Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KATSO Başkanı Kemal Karaküçük, KSÜ Rektörü Fatih Karaaslan, işadamları ve binlerce vatandaş katıldı.


Hayırsever Öksüz ailesi, Kahramanmaraş'ta yaptığı yatırımlarla binlerce insana istihdam oluştururken, yine kente kazandırdıkları çok sayıda okul ve hastane ile eğitim ve sağlık alanlarına katkı sağlamışlardı. Bir süredir tedavi gören Nezihe Öksüz, en son geçen hafta hasta yatağından kalkarak, adını taşıyan okulda eğitim gören öğrencilere karne dağıtmıştı.


YAKINLARI: ASLEN GAZİPAŞA MAHALLESİNDEN OLUP, CUMHURİYET MAHALLESİNDE İKAMET EDEN, MERHUM SÜLEYMAN FAİK DEDEOĞLU NUN KIZI, HÜSNÜ ÖKSÜZ'ÜN EŞİ, HANEFİ ÖKSÜZ VE AHMET ÖKSÜZ'ÜN ANNESİ, AV.BEKİR KIRMACI, DR.HASAN DOĞAR VE MERHUM OSMAN NURİ İPEK'İN KAYINVALİDESİ.


Taziye Adresi: YUNUS EMRE TAZİYE EVİ ÜST KAT


Telefon: 0.532 773 22 22 KAHRAMANMARAŞ



MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET; YAKINLARINA SABIRLAR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ...

Editör: TE Bilisim