Kahramanmaraş olaylarının yıldönümünde, Kahramanmaraş ta cereyan eden hadiseler yüzünden, basının yaptığı Ökkeş Şendiller infazına BBP'nin seyirci kalması sebebi ile aşağıda ki açıklamayı yapmak bir zaruret haline gelmiştir.

BBP Yöneticileri Reddi Miras Yapıyor...

BBP bir siyasi partidir. Ve toplumda meydana gelen olaylar hakkında görüşlerini daima kamuoyu ile paylaşmaktadır. Nerede ise tamamı Ülkücü geçmişe sahip BBP'nin, bu olayla ilgili olarak susması çok manidardır. Eski Marksistlerin Ökkeş Şendiller infazına seyirci kalınması ise BBP'sini yönetenlerin reddi miras yaptıklarının bir göstergesidir. Bu sadece siyaset meselesi değil, aynı zamanda bir ahlak meselesidir. Öyle görülüyor ki bu haksız infaz, Ahmet Hakan’ı rahatsız ettiği kadar BBP yöneticilerini rahatsız etmemiştir.

Mhp Genel Başkanı'nın Açıklaması İle Jurnalcilik Devreye Girmiştir...

MHP Genel Başkan’ının konuyla ilgili yaptığı açıklama provokasyona karşı gibi gözükse de direk Ökkeş Şendiller Bey’i hedef gösteren bir tutumdur. Hedef göstermekle de kalmamış gerçeğe dayanmayan bir ihbarcılık ve jurnalcilik devreye girmiştir.

Ülkücü Hareket ve Alperenler Sahipsizdir...

Ülkücü Hareketin tarihin de hiç şahid olmadığımız bu “reddi miras ve ihbarcılık” anlayışları Ülkücü Hareketin ve Alperenlerin sahipsiz olduklarının en iyi göstergeleridir.

Ökkeş ŞENDİLLER Sol Hareketlere Hedef Gösteriliyor...

Kahramanmaraş olayları ile ilgili olarak iki tane kitap yazan ve yıllardır olayların iç yüzünü kamuoyuna anlatan Ökkeş Şendiller nerede ise katliamcı ilan edilmekte ve açıkça illegal sol hareketlere hedef gösterilmektedir.

Ökkeş Şendiller'e Sahip Çıkmak Namus Meselesidir...

Ökkeş Şendiller’e karşı yapılan ve yapılacak her mütecaviz harekete karşı koymak ve O’na sahip çıkmak bizim için namus meselesidir.

Kamuoyuna duyurulur.

Tuna KOÇ

Nizam-I Alem Ocakları Eski Genel Başkanı

Kaynak: Haber ARZ / www.haberarz.com