Kahramanmaraş'ta evde mahsur kalan bir çocuğu kurtarmak için kapıyı kırıp içeri giren polis, masada 113 gram esrar buldu, operasyon sırasında 17 yaşındaki bir kız da, ev sahibi kadının kendini erkeklere pazarladığını ileri sürdü. Çocuk kurtarmak için yola çıkan polis, esrar ve uyuşturucu çetesinin 6 üyesini gözaltına aldı.

Olay, perşembe günü saat 18.00'de Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Şiddetli yağmurun yaşandığı gece, 4 yaşındaki bir kız çocuğun evde mahsur kaldığı ihbarı üzerine, polis harekete geçti. Kötü şartları göz önünde bulundurarak çocuğa yardıma giden polis, ihbarda belirtilen Fevzi Paşa Mahallesi'ndeki eve geldi. Uzun süre kapıyı çalarak içerdekilere seslenen polis, daha sonra alınan izinle kapıyı kırarak eve girdi. Adı açıklanmayan küçük çocuğu ağlarken bulan polisin, salondaki masanın üzerindeki poşet dikkatini çekti. Yapılan incelemede poşette 113 gram esrar olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine olay yerine gelen takviye ekiplerle beraber evi arayan polisin dikkatini, dışarıda kendilerini izleyen 17 yaşındaki H.Y. çekti. Polis, tedirgin tavırlar sergileyen genç kızla sohbet etti. Genç kız, evde yaşayan ve ağlayan kızın annesi 33 yaşındaki N. G. ile sevgilisi 29 yaşındaki F. B.'nin kendisini para karşılığından erkeklere pazarladığını iddia etti. F. B.'nin aynı zamanda sevgilisini de pazarladığını ileri sürdü.

Bu bilgi üzerine operasyonu derinleştiren polis, F. B. ve N. G.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte hareket ettiği belirlenen 33 yaşındaki R. B., 35 yaşındaki M. Ç., 28 yaşındaki S. H. ve 45 yaşındaki A. Ç. de yakalandı.

Şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildikleri Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Küçük kız çocuğu da annesine teslim edildi. (Mynet)
Editör: TE Bilisim