Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde bayram coşkusu dolu dolu yaşanıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreni ilk olarak Orman İşletme Lokalinde yapıldı.


Bayramın birinci günü saat 09.00’da İşletme Lokalinde düzenlenen bayramlaşmada İlçe Kaymakamı Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Amiri Hasan Kaya tebrikleri kabul ettiler.


Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, kurum amirleri ve vatandaşlarında ilgi gösterdiği bayramlaşma merasiminde vatandaşlarla bayramlaşma yapılarak sohbet edildi.


HASTANE ZİYARETİ


İşletme Lokalinde yapılan bayramlaşmanın ardından Andırın Devlet Hastanesine geçen İlçe Kaymakamı Alper Çifci, hastane personeli ile bayramlaşarak hastaları ziyaret edip, onların da bayramlarını kutladı. Hastanede bulunan tüm hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Kaymakam Çifci, küçük çocuklarla da yakından ilgilenerek, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ali Seçkin Yalçın’dan bilgiler aldı.


EMİNYET AMİRLİĞİ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARETİ


İlçe Kaymakamı Alper Çifci daha sonra Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek emniyet mensuplarının ve jandarma personelinin de bayramlarını kutladı. İlçeye yeni tayin edilen emniyet ve jandarma personeline de ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Çifci, bir süre sohbet ederek herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu.


ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET


İlçe Kaymakamı Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Amiri Hasan Kaya ve İş adamı İdris Tezcan ilçe merkezinde ve Yeşilova kasabasında şehit ailelerini de ziyaret ederek bayramlarına ortak oldular.


İlk olarak Şehit Polis Yasin Höbek’in ailesi ziyaret edilerek bayramlarını kutladılar. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Çifci, Şehit Polis Yasin Höbek’in 3 yaşındaki çocuğu küçük Emre’yi kucağına alarak bir süre sevdi.


Daha sonra Şehit Asteğmen Hakan Taşgıt’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutlayan, Kaymakam Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Hakan Üzümcü, İlçe Emniyet Amiri Hasan Kaya şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, Yeşilova kasabasına geçip Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hacı Ahmet Efil’in ailesini ziyaret ettiler.


Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Çifci, şehit ailelerine herhangi bir istek ve sıkıntıları olup olmadığını sorarak, “Her zaman yanınızdayız, yalnız değilsiniz. Bir sorun ve isteğiniz olduğunda kapımız her zaman açıktır” dedi.


 


İSKENDER ZENGİN


ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ, (DHA)


 


 

Editör: TE Bilisim