Elbistan’da bugün meydana gelen bir olayda C.D., 1,5 ay önce kızını kaçırdığı 25 yaşındaki Mustafa Temeltaş’ı bıçaklayarak öldürdü.


Mustafa Temeltaş, Akbayır Beldesi’nde yaşayan komşusu C.D.’ın kızını istetti. Ailenin olumsuz yanıt vermesi üzerine yaklaşık 1,5 ay önce Mustafa Temeltaş (25), Dalkan’ın kızı Ümis Dalkan’ı kaçırdı.


Damadına ve kızına kızgın olduğu öğrenilen C.D. ile Mdamadı Mustafa Temeltaş saat 11.30 sıralarında Dulkadiroğlu Caddesi’nde karşılaştı ve iddialara göre Dalkan, damadı Mustafa Temeltaş’ı bıçaklayarak kaçtı.


Kanlar içerisinde kalan Mustafa Temeltaş ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Öldürdüğü Damadın Babasına Arabayla Çarpmış


Olay yerinde kaçan ve polisin yakalanması için çalışma başlattığı C.D.’nin öldürdüğü Mustafa Temeltaş’ın babasını da yaraladığı ortaya çıktı. İddialara göre, C.D., yaklaşık 1 ay önce Mustafa Temeltaş’ın babası Mehmet Temeltaş’a otomobille çarptı. Temeltaş’ın vücudunun da çok sayıda kırık olduğu ve halen evinde yattığı öğrenildi. (Kaynak: DHA)

Editör: TE Bilisim