Onikişubat Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri büyük beğeni topladı.


Onikişubat Belediyesi, onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif dolayısıyla düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle vatandaşlara keyif dolu akşamlar yaşattı.


Onikişubat Belediyesi’nin kültürel faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin ilki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi anfisinde, ikincisi ise Ulu Cami karşısındaki Kent Meydanında gerçekleştirildi.


Vatandaşların ve özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Ramazan eğlencelerinde, Hacivat-Karagöz skeçleri, birbirinden farklı yarışmalar, müzik dinletileri ve oyun parkurları Kahramanmaraşlılara nostalji dolu Ramazan akşamları yaşattı.


Öte yandan etkinliklere katılan vatandaşların bu mutlu anları, Onikişubat Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları tarafından fotoğraflanarak, kendilerine takdim edildi.


Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birinin de vatandaşların kültürel hayatına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Onikişubat Belediyesi olarak, ilçe sakinlerinin yaşamlarındaki her alanda yer almaya çalıştıklarını dile getiren Mahçiçek, şöyle konuştu:


“Bilindiği gibi belediyemiz 30 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte kuruldu. Kısa süre içerisinde personel ve teknik altyapımızı kurarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye başladık. Ancak biz sadece yol, su ve diğer alt yapı hizmetleriyle anılan bir belediye olmak istemiyoruz. ‘Model belediyecilik’ anlayışıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda en çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de kültürel belediyecilik. Düzenlemiş olduğumuz bu Ramazan etkinlilerinin amacı da vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını renklendirmek, onlara keyif dolu Ramazan akşamları yaşatmak. Gördüğümüz manzara ve halkımızdan gelen olumlu tepkiler de memnuniyet verici. İnşallah Ramazan ayının son günlerine kadar devam edecek bu etkinliklerle bu güzel günleri daha eğlenceli hale getireceğiz. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyor, tüm Kahramanmaraşlılara mutlu, huzurlu ve keyif dolu bir Ramazan-ı Şerif diliyorum.”


Belediye Başkanvekili Ali Ünsal ve Başkan Yardımcıları Nihan Büyükdereli, Fatih Yoğurt ve Burhanettin Türkkahraman ile diğer davetlilerin de katıldığı ramazan eğlenceleri ay sonuna kadar kent meydanında devam edecek.

Editör: TE Bilisim