Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Uzunsöğüt köyünden kent merkezine diyaliz hastalarını getirmekte olan servis minibüsünün yolun kaygan olması nedeni ile kaza yapması sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş-Osmaniye karayolunun 10. kilometresinde bu sabah meydana gelen kazada; Türkoğlu ilçesine bağlı Uzunsöğüt köyündeki diyaliz hastalarını Kahramanmaraş kent merkezindeki Kahramanmaraş Diyaliz Merkezi’ne merkezine getirmekte olan Kubilay Erdem (28) yönetimindeki 46 DD 156 plakalı hasta nakil minibüsü, aşırı hız ve yağmurdan dolayı yolun kayganlaşması nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine takla attı.

Meydana gelen feci kazada, servis minibüsünde bulunan diyaliz hastası Kazım Kelepir (62) olay yerinde can verirken, eşi Esma Kelepir (56) Gülsüm Bozdoğan (59), Ali Bozdoğan (58) ve araç şoförü Kubilay Erdem (28) yaralandı.

Yaralılardan şoför Kubilay Erdem Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde, diğer yaralılar ise Yenişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...

Editör: TE Bilisim