Kahramanmaraş’ın Yörük Selim Mahallesi’nde terzilik yapmakta olan bir kişi dükkânında kendisini iple asarak intihar etti.

İzmirli olan eşinden yaklaşık 6-7 yıl önce boşanarak ayrı yaşayan İbrahim Alma (52) isimli terzi, girdiği bunalım sonucu kendisini Yörük Selim Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 68 numaradaki işyerinin tavanına astı.

4 çocuk babası terzinin gün boyu işyerini açmadığını gören bir akrabası durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından terzinin cesedi Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Çevresinde sakin ve sevilen bir insan olarak tanınan terzinin intihar ettiğini öğrenen yakınları, komşuları tarafından sakinleştirildi. Sürekli alkol aldığı iddia edilen terzinin eşiyle ayrıldıktan sonra girdiği bunalım sonucu hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Terzinin intihar etmeden önce, "Ben size çok çektirdim. Eğer bir bedel ödenecekse ben bu şekilde bedelini ödüyorum. Siz rahat edecekseniz ben de rahat edeceğim." yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

4 çocuğu da annesi ile birlikte İzmir’de yaşadığı öğrenilen terzinin intihar olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. (www.kanal46.com)




Editör: TE Bilisim