Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, iş yerlerinin duvarlarını delerek hırsızlık yapan ve çalıntı malları satın alan toplam 6 kişi yakalandı.

Son bir ay içerisinde kent merkezinde hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen Hırsızlık Masası dedektifleri, duvarları delerek iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen F.B., F.Y., S.Ö. ve SY.'yi düzenlenen operasyonla yakaladı. Zanlıların yakalandıkları sırada yanlarında bulunan plakasız motosikletin ise 2008 Ağustos ayında Gaziantep'ten çalındığı belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren dedektifler, zanlıların üzerlerinde ve ikametlerinde yaptıkları aramalarda piyasa değeri yaklaşık 2 bin TL tutarında 572 adet çeşitli markalarda sigara ele geçirdi. Bu sigaraları satın alan A.T., H.Ç. ve A.Z. isimli şahıslar da gözaltına alınırken, şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 adet matkap ve 2 adet plenyer ele geçirildi.

Zanlılardan S.Y. ve F.B.'nin geçtiğimiz günlerde çaldıkları motosiklet, şahısların ifadeleri doğrultusunda Türkoğlu ilçesi Hacıbebekoğlu Köyü’nde ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. (www.kanal46.com)