Kahramanmaraş merkeze bağlı Önsen beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, arka lastiği patlayan servis minibüsünün kontrolden çıkarak yan yatması sonucu 17 kişi yaralandı.

Büyük çoğunluğu aynı fabrikada çalışan ve Sır barajı yakınlarındaki Karadere beldesinde oturan bir mesai arkadaşlarının kahvaltı davetine katılmaya giden işçiler ile bazı yakınlarını taşımakta olan Bekir Kahraman (50) yönetimindeki 46 S 0546 plakalı özel servis minibüsü sağ arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak yan yattı.

Önsen beldesini geçtikten sonra Sır barajına yakın bir noktada sabah saat 8 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan 16 kişi Yenişehir ve Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çoğu hafif olan yaralılar ayakta tedavi edilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YENİŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE TEDAVİ EDİLEN YARALILAR

Araç şoförü Bekir Kahraman (50), Necati Ardıç (36), Ayşe Çolakoğlu (19), Cennet Kurt (14), Güler Sarp (30), Tuğba Yar (20), Macide Sarp (25), Zübeyde Aksu (23), Fadime Oruç (42) ve Faruk Kaba (26)

KAHRAMANMARAŞ DEVLET HASTANESİ’NDE TEDAVİ EDİLEN VE TABURCU OLAN YARALILAR:

Ümmühan Kabakçı (22), Firdevs Kurt (20), Semih Kabakçı (2-3 aylık, Tıp Fakültesi’ne sevk edildi), Nurcan Tuaç (27), Hasan Bacak (27), Ahmet Kahraman (37) ve Veli Poyraz (41)


Editör: TE Bilisim