Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yönetimi güvenlik kuvvetlerini manevi destek amacıyla başlattıkları dua kampanyasını, yaptıkları ziyaretlerle sürdürüyor.


Dernek başkanı Ubeydullah Erbilen ve beraberindekiler, kampanya kapsamında Elbistan Kültür Eğitim Vakfı’nı ziyaret ettiler.


Vakıf Başkanı Ömer Hurman ve diğer ilgililer ile görüşen heyet, güvenlik güçlerine manevi destek amacıyla başlattıkları kampanya kapsamında dua ve hacet namazı taleplerini iletti.


Elbistan Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Ömer Hurman, yapacakları manevi ağırlıklı sohbetlerde bu konuyu gündeme getireceklerini belirtti.


Gaziler Derneği yönetimi daha sonra Güner Eğitim Kurumlarına geçerek, burada da dua ve hacet namazı talebini iletti. Güner Eğitim Kurumları yöneticilerinden de destek sözü alan dernek yönetimi seri ziyaretlerini sürdürecek.


Ziyaretler hakkında açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ubeydullah Erbilen, “Dua bir Müslüman için çok önemlidir. Bizde bu önemi biliyor ve namazlarda dua edilmesi talebinde bulunuyoruz. Güvenlik güçlerine bizde bu şekilde manevi olarak destek olabiliyoruz. Biz millet olarak geçmişten bu güne manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz. Gelecekte de bu değerlere sahip çıkmalıyız” dedi. İHA