Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu(HAKSEN)’in Kahramanmaraş il teşkilatı ve üyeleri, iftar programında buluştu.


 


HAK-SEN İl Başkanı Fahri Kurt, Eğitim Hak-Sen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Temsilcisi Cem Kapukaya, Sağlık Haksen İl Başkanı Olcay Kapukaya ve Yerel Haksen İl Başkanı İbrahim Altun tarafından organize edilen iftar yemeği Binevler’de Metin Usta Restoran’da gerçekleştirildi.Davete Haksen eski başkanı Dr.Gökhan Gökşen,KSÜ Tarih bölümünden Yrd.Doç.Dr.İsmail Altınöz,K.Maraş’ta Bugün Gazetesi müdürleri Faruk Aktemur ve Akif Aslan katıldılar.
İftar yemeğiyle açıklamada bulunan Hak-Sen K.Maraş İl Başkanı Fahri Kurt,”geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde, üyelerimizi bir araya getirmek,tanışıp kaynaşmak istedik.Böylesi mübarek günlerin feyiz ve bereketinden ziyadesiyle faydalanmaya çalışıyoruz.Haksen, her geçen gün daha da güçlenerek,gücünü herbakımdan hissettirmeye başlamıştır.İnanıyorum ki bağımsız karakteri ve everensel ilkelerle yürüttüğü mücadelesi, ülkemizin geleceği için umut vericidir.Başka teşkilatların ayrıştırıcı,baskıcı tutumuna karşı biz, daha kişilikli,daha özgür,özgüveni yüksek geleceğe daha umutla bakan bir davranış gösteriyoruz.Siyasi teşekküllere endeksli sendikacılık yöntemleri, çalışanların haklarının gasp edilmesine,mücadele güçlerinin kırılmasına neden olmuştur.Maraton koşucusu gibi biz sabırla,inançla,tevekkülle,ilmin ışığında yürekli ve tecrübeli üyelerimizle yolumuza devam ediyoruz.Bizim sendikamız,Türkiye’nin mozaiği,harmanı olan bir sendikadır.En büyük gücümüz ise üyelerimizdir.Hiçbir kimseyi,kuruluşu koltuk değneği olarak kullanmıyoruz.Çünkü kendi kendimize yetiyoruz,” dedi.
Eğitim Hak-Sen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Temsilcisi Cem Kapukaya da görüşlerini şöyle ifade etti: "Hiç bir siyasi partinin gölgesine sığınmadan, arka bahçesi olmadan, sadece gerçek sendikacılık yapmak için çalışıyoruz. Üyelerimizle bir aile gibiyiz. Haksen ailesiyle iftarda buluşmak ve aramızdaki bağı daha da kuvvetlendirmek için bu iftarı düzenledik. Tüm üyelerimizin, Kahramanmaraş halkının, Türk Milletinin ve İslam aleminin mübarek ramazan aylarını tebrik ediyorum. Dünyanın her yerinde zulüm gören, kan ağlayan Müslümanların bir an önce felaha kavuşmalarını diliyorum" dedi.
Samimi bir ortamda geçen iftar programının ardından  Yerel Haksen İl Başkanı İbrahim Altun tarafından dua okundu.

Editör: TE Bilisim