Temizkan’a ‘Tebrik’. Gedikli’ye ‘Hoş geldiniz’ ziyareti…


Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Kahramanmaraş Teşkilatı, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kahramanmaraş Şube Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Temizkan’a tebrik, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğüne Atanan Mustafa Gedikli’ye ise ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.


HAKSEN Konfederasyonu İl Başkanı Akın Ozan, Sağlık Haksen İl Temsilcisi Olcay Kapukaya, Eğitim Haksen İl Temsilcisi Fahri Kurt, Yerel Haksen İl Temsilcisi İbrahim Altun ve KSÜ Temsilcisi Cem Kapukaya’dan oluşan heyet ilk olarak; üst üste 4’üncü kez Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığına seçilerek görevindeki başarısını ispat eden Yusuf Temizkan’ı ziyaret ederek tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.


Yusuf Temizkan’ın tekrar seçilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren HAKSEN İl Başkanı Akın Ozan; ‘Yusuf bey gerek Sivil Toplum Kuruluşu oluruk gerekse şahsi olarak her zaman bu memleketin hayrına olan işlerin içindedir. Bu hem hal içinde hemde meşlektaşları arasında takdir edilen bir davranıştır zaten 4 üncü defadır bu göreve seçilmeside bunun ispatı, kendisinin tekrar seçilmesi dolayısıyla tebrik ediyor, hayırlara vesiyel olmasını diliyor ve her zaman yanında olduğumuzu belirtiyorum’ dedi.


Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Temizkan ise teşekkür ederek; ‘Adil ve Şeffaf bir seçimin ardından meşlektaşlarımın beni 4 üncü defa bu göreve seçmeleri benim hem gururlandırdı, hemde yükümü bir kat daha artırdı. Ancak ben biliyorum ki bu yükü taşırken yanımda sizler gibi Adında ‘Hak’ olan ve Hakkı kendisine şiar edinmiş topluluklar hep yanımda olacaktır, buda beni daha güzel işler yapmak için kamçılıyor inşallah bu dönemde de yapacağımız işler ile bizi seçenlere ve bizi destekleyenlere mahcup olmayacağız’ dedi.


Orman Bölge Müdürü Gedikli’ye ziyaret


HAKSEN heyeti daha sonra Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Gediklili’yi makamında ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ dediler.


Ziyarette HAKSEN ve Kahramanmaraş hakkında bilgi veren İl Başkanı Akın Ozan; ‘Bizim her zaman söylediğimiz bir sözümüz var biz bizi idare edenlerden önce Adalet sonra Hizmet istiyoruz, biliyoruz ki Adaletin olduğu yerde her şey çok güzel olur, Denizli’de hakkınızda sitayiş ile bahsedelmesi bizleri daha çok umutlandırdı, inşallah güzel işlerde her zaman yanınızdayız’ dedi.


Bölgeye yabancı olmadığını daha önce Hatay’da görev yaptığını söyleyen Bölge Müdürü Mustafa Gediklili ise; ‘Bölgeyide insanlarınıda az çok tanıyorum, çok yabancılık çekmeyeceğimi biliyorum, buraya hizmet yapmaya geldik bunu yaparken yanımızda sizleri göreceğimizden hiç şüphemiz yok, Makamlar gelip geçicidir inşallah biz hizmetlerimizin kalıcı olması için çalışacağız ve bu çalışmalarıda yaparken her zaman Sivil Toplumla dirsek temasında olacağız’ diye konuştu. (www.kanal46.com)


 


 

Editör: TE Bilisim