Kahramanmaraş kent merkezindeki Perşembe pazarında bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Şeyh Adil Mahallesi 29. sokakta Mustafa Torun'un (23) yanına yaklaşan bir kişi tabanca ile bir el ateş ettikten sonra kaçtı. Göğsünden yaralanan Torun kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Dün saat 18 sıralarında meydana gelen cinayet sonrası yapılan araştırmada olayın H.K., adlı kişi tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, polis firar eden zanlıyı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

VE OLAYIN ZANLILARI YAKALANDI...

Kahramanmaraş polisinin başlattığı geniş çaplı soruşturma sonucunda; dün gece geç saatlerde cinayetin zanlıları olarak iki kişi evlerinde yakalandı. E.K. (22) ve amcasının oğlu H. K. (30) isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere Emniyet'e getirildi. Zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından Adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Bu arada dünkü olayda hayatını kaybeden Mustafa Torun'un kısa bir süre önce E.K.'yi bıçakla yaraladığı ve olayın bu nedenle meydana gelmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Yaklaşık bir yıl kadar önce de E.K.'nin yine bilinmeyen bir nedenden dolayı dünkü cinayette hayatını kaybeden Mustafa Torun'u bıçakladığı bilgisine ulaşıldı. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim