Sevgililer Günü'nde çoğu vatandaş sevgilisine en güzel hediyeyi alabilme telaşına girerken Adana'da bir tatlıcının kalp şeklindeki tepside sunduğu ürünler yoğun ilgi görüyor.


ADANA (AA) - Sevgililer Günü'nde çoğu vatandaş sevgilisine en güzel hediyeyi alabilme telaşına girerken, Adana'da bir tatlıcının geleneksel olarak bu özel gün için kalp şeklindeki tepside sunduğu ürünler yoğun ilgi görüyor.


Sevdiği kişiyi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mutlu etmek isteyenler hediyelik eşyalara yönelirken ilginç ve farklı hediyeler de ilgi görüyor. Adana'da bir tatlıcı, bu özel günü daha da anlamlı kılmak için ürünlerini kalp şeklindeki tepside müşterilerine sunuyor.


Baklava, şöbiyet, kadayıf, havuç dilimi, dolama gibi tatlıları kalp şeklindeki tepsilerde satışa sunan tatlıcının ürünleri yoğun ilgi görüyor. Yaptığı farklılıkla satışlarının arttığını belirten tatlıcı, bu özel günde sevgilisine "en tatlı" hediyeyi vermek isteyenlerden şu ana kadar yaklaşık 200 tepsi tatlı siparişi aldığını belirtiyor.


Baba mesleği tatlıcılığı 1982'den beri sürdürdüğünü belirten Mehmet Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sipariş üzerine 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kalpli tepsilerde tatlı ürettiklerini söyledi.


Her Sevgililer Günü'nde tatlılarını kalpli tepsilerde satışa sunduklarını anlatan Tekin, ilginin her geçen yıl arttığını ifade etti.


Tekin, her yıl 100-150 tepsiden fazla tatlı sipariş aldıklarını hatırlatarak, bu yılki Sevgililer Günü öncesi sevgilisine "en tatlı" hediyeyi sunmak isteyenlerin yaklaşık 200 tepsi tatlı siparişi verdiğini kaydetti.


İlgiden memnun olduklarını bildiren Tekin, "Her zaman damaklara hitap ediyoruz. Bu Sevgililer Günü'nde de her zaman olduğu gibi hem damağa hem kalbe hitap edeceğiz" dedi.


Sevgililer Günü'nde herkesin bir hediye arayışında olduğunu, bazı girişimcilerin de sevgililere çeşitli alternatif sunduğunu anlatan Tekin, kendilerinin de böyle bir tasarım geliştirdiğini ve yoğun ilgi gördüğünü bildirdi.


(AA)

Editör: TE Bilisim