Kahramanmaraş’ın Dr Mustafa Meydanı’ndaki köprülü kavşak üzerinde dolmuş ile özel otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi ölürken, her iki araçta bulunan toplam 8 kişi de yaralandı.

Bu gece saat 23 sıralarında meydana gelen kazada; kent merkezinden Namık Kemal semtine gitmekte olan Adem Güldal yönetimindeki 46 M 0394 palakalı Yavuz dolmuşu ile Arsan Center karşısındaki caddeden yukarıya çıkan ve Şeyhadil Caddesi’ne dönmek isteyen Halil Bilgiç (51) yönetimindeki 46 HL 696 plakalı Renault Marka özel otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı.

Kazada; otomobilde bulunan ve sürücünün büyük ihtimalle eşi olduğu tahmin edilen Güldane Bilgiç (47) yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü Halil Bilgiç ile yine otomobilde bulunan Fatma Kepek (42), Rümeysa Kepek (10) ve Dilek Bilgiç (20) ise yaralandı. Bu arada dolmuşta bulunan Asiye Yamaç (34), Necmettin Yamaç, Ertuğrul Yamaç (5) ve Çağlar Yamaç (11) yaralandı. Yaralılar Kahramanmaraş Devlet ve Yenişehir Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Dilek Bilgiç'in hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise ayakta tedavi gördüğü bildirildi.

Otomobilde bulunanların bir akrabalarına iftar davetine gittikleri ve yemek sonrasında evlerine dönerken yaptıkları kaza esnasında trafik lambalarının çalışmakta olduğu ve hangi aracın kusurlu olduğuna dair titiz bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (www.kanal46.com)