Kahramanmaraş kent merkezinde bir hemşirenin ardından bir ormancı da rüşvetten tutuklandı. Kahramanmaraş merkeze bağlı Bulanık köyünde ekip biçilen bir arazinin ekilen bölümünün ormana taşmasını gerekçe göstererek rüşvet istediği iddiasıyla gözaltına alınan orman muhafaza memuru tutuklandı.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nde muhafaza memuru olarak görev yapan 51 yaşındaki İbrahim B.'nin, merkeze bağlı Bulanık köyünde, babası ile birlikte arazilerine ev ihtiyaçlarınI gidermek üzere üzüm, ceviz ve sebze gibi tarımsal ürünler eken 40 yaşındaki Mahmut K. ile görüşen İbrahim K. ekim yapılan yerin orman arazisine taşırıldığını belirterek, iddiaya göre 100 TL rüşvet istedi.

Bunun üzerine Mahmut K. durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Ekipler de, kendisinden rüşvet istendiğini öne süren Mahmut K.'dan önceden seri numarası alınmış 100 TL'yi, kentin işler yeri Kıbrıs Meydanı’nda buluşma randevusu kararlaştırılan İbrahim B.'ye vermesini istedi. Buluşma yerinde parayı alan İbrahim B., polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan orman muhafaza memuru İbrahim B., polisteki sorgu ve işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece 16 Mart Pazartesi günü tutuklandı. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim