Kahramanmaraş Belediyesi birimlerinin hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; park ve yeşil alanların bakım, onarım, temizlik ve bunlara bağlı tesislerde hizmet alım işleri kapsamında 400 civarında şirket personeline, yüklenici firmanın talebi üzerine kontrol teşkilatınca hazırlanan “Personel Eğitim ve Bilgilendirme Semineri”, 29 Ocak 2011 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde eğitim seminerinde; Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya, Müdür Yardımcısı Dursun Yakar, İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Aksel Abacıoğlu, Ziraat Mühendisi Serhan Akın Cengiz ve Peyzaj Mimarı Okan Elbistan ile çok sayıda personel katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya, personellerin hizmet içi eğitimlerine ayrı bir önem verdiklerini dile getirerek bu tür seminerlerin etkili olduğunu söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya aynı zamanda seminere katılan tüm personele katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Ziraat Mühendisi Hayati Ufakmercimek tarafından gerçekleştirilen sunumda; park ve yeşil alan çalışmaları ile çalışmalarda yer alan yüklenici firma tarafından çalıştırılan personelin görevleri hakkındaki bilgiler slayt gösterileri ile desteklenerek, personele aktarıldı.

Seminer ile ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, personelin bilgilendirilmesi ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yüklenici firmanın talebi üzerine böyle bir eğitim semineri düzenlediklerini ifade etti. Başarılı ve daha bilinçli personelle gerçekleştirilmesi mümkün olan bu hizmetlerde; tecrübe, hizmet anlayışı ve eğitimin önemine dikkat çeken yetkililer, seminerlerin de bu eğitim ve anlayışı verebilmek için yapılan uygulamalardan biri olduğunu belirtti.

Eğitim seminerinde söz alan konuşmacılar, bu tür seminerlerin hem personelin daha bilinçli ve görevlerine hâkim bir şekilde hem de kamusal bir hizmet verme anlayışı içerisinde, şehrin; müdürlüğün hizmet alanı ile ilgili konularında hemşerilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılama anlamında yardımcı olacağı görüşünü beyan etti.

Ayrıca Kahramanmaraş Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Hasan Balbaba seminerin kapanış bölümünde bir teşekkür konuşması yaparak personelin eğitiminde iletişimin önemli bir yeri olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilisim